fbpx

Ariel Winter over kritiek en haar borstverkleining

 

Nu is ze achttien en mag ze zelf bepalen wat ze doet, maar dat is wel eens anders geweest in het leven van Modern Family-actrice Ariel Winter.

IK HOORDE WEL DUIZEND KEER NEE

Ariel, die Alex speelt in Modern Family, begon op haar vierde (!) al met acteren. Haar eerste rol was in een reclame voor slagroom en sindsdien is ze blijven acteren. Ook al vindt ze haar leven nu goed zoals het is, ze is er niet zo zeker van dat ze zelf voor acteren had gekozen.

“Toen ik begon was ik vier en ik hou van wat ik doe, maar ik weet niet of ik de keuze zelf gemaakt zou hebben”, vertelt ze aan People Magazine. Omgaan met afwijzingen en kritiek op zo’n jonge leeftijd heeft veel invloed gehad op haar zelfbeeld. “Ik hoorde wel duizend keer nee en dat was moeilijk om mee om te gaan.”

Ariel vertelt in dat interview dat op haar zevende van haar verwacht werd dat ze haar haar zwart zou verven, omdat ze zo meer zou lijken op de rollen uit de boeken.

IK HOU VAN MIJN RONDINGEN

Ook sprak ze met het blad over haar borstverkleining en waarom ze ervoor koos om van maat 70H naar een 75E te gaan en niet kleiner. “Ik had kunnen kiezen voor nog kleiner, maar ik wilde in proportie blijven. Ik heb rondingen en dat wilde ik zeker niet veranderen. Ik hou van mijn rondingen!”

Ariel laat ook weten dat ze blij is met haar leven en zich in heeft geschreven voor een opleiding. Ook blijft ze samenwonen met haar zus en zal ze door blijven werken bij Modern Family. You go girl!

Beeld: Instagram Ariel Winter
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.