fbpx

Avril Lavigne weer op het podium

 

Goed nieuws voor alle fans van zangeres Avril Lavigne: na een jaar afwezigheid treedt ze weer op!

Speciaal optreden

Tijdens de opening van de Special Olympics in Los Angeles zong ze haar nieuwe nummer Fly en daar heeft ze zichtbaar van genoten. Op Instagram postte ze een foto met de tekst: “Ik ben vereerd om vanavond mijn nummer Fly te hebben mogen spelen bij de openingsceremonie van de Special Olympics. Alle opbrengsten van het nummer gaan naar het evenement. Mijn dank gaat uit naar iedereen die de Avril Lavigne Foundation (haar goede doel dat kinderen een jongeren met een ziekte of handicap helpt) steunt.”

Ziek

De reden dat Avril zo lang niet heeft opgetreden is omdat ze zelf ziek was. In april maakte ze bekend dat ze al vijf maanden in bed lag en amper kon eten. “Ik ben heel blij vanavond voor het eerst in een jaar te hebben opgetreden. Bedankt dat jullie me wilden hebben en geniet van het nummer Fly! Ik heb het geschreven om mensen die het moeilijk hebben te steunen en ze kracht te geven,” vertelt ze.

Er is nog niet bekend wanneer Avril naar Nederland komt, maar wij hopen zeker weer meer van awesome Avril te horen!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.