fbpx

OMG: dit is het geslacht van de baby van Monica

Yay! Fi-na-lly. Monica Geuze heeft vandaag in haar vlog de babykamer in haar nieuwe huis laten zien. En hiermee heeft ze ook laten zien wat het geslacht is van de baby die ze verwacht met haar vriend Lars Veldwijk.

In haar vlog vertelt Monica eerst over haar verhuizing en doet ze een home tour in haar nieuwe stulpje. Aan het einde van de vlog laat ze de babykamer zien en het is overduidelijk: het wordt een meisje! De vlogster vertelde in haar video dat ze het nu wel heel leuk vindt om meer over de baby te vertellen en dat ze daarom heeft besloten om ook het geslacht van het kindje met haar volgers te delen.

Op haar Instagram deelde Monica vandaag een lief kiekje waarop zij met haar vriend door middel van roze ballonnen het geslacht van haar baby bekendmaakte. Onder de foto schreef zij de tekst: “So happy to share that we are expecting…. A BABYGIRL!!”

So happy to share that we are expecting…. A BABYGIRL!!💞

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Monica heeft al wat drama gehad tijdens haar zwangerschap. Ze werd namelijk gedwongen om het nieuws over haar zwangerschap te delen, omdat er was uitgelekt dat ze zwanger was. Ze heeft toen besloten om voordat het nieuws in het nieuws zou komen zelf een video te uploaden waarin zij het leuke nieuws deelde.

Hadden jullie verwacht dat Monica een meisje zou krijgen?

OMG! Monica Geuze laat zien wat voor heftige haatreacties ze krijgt
Anna Nooshin zoent na Monica Geuze met dit meisje..

Bron beeld: Instagram Monica Geuze

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.