fbpx

Backstage bij een fotoshoot

 

Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat bij een fotoshoot? Bekijk dan de behind the scenes video die GRLMAG’s columniste Aminanta maakte.

“Het thema van de dag was Modern Tribe. De Modern Tribe is een generatie die ontwaakt uit de zogenaamde automatische piloot. De individuele cultuur is zo goed als verdwenen, iedereen en alles is met elkaar verbonden. Stylist Inez Naomi Correa Alves van design- en stylingbedrijf Studio Inca bedacht dit concept voor haar afstudeerproject.

Inez ging voor de shoot op zoek naar een groot team. Al snel kwam ze uit bij fotograaf Imke Panhuijzen, een fotograaf met wie ze al eerder heeft samengewerkt. Voor het haar en de make-up regelde ze Charlotte van Beusekom (ook GRLMAG-editor!) en Iraj Raghosing. “Tijdens mijn zoektocht naar modellen heb ik gekeken naar onderlinge variatie in uiterlijk en gevoel. Ik zocht vooral iets buitenaards.” zegt Inez. De styliste boekte Bono, Iris, Saar en mij!

moderntribe1Het was erg gezellig tijdens de fotoshoot. Ik kende de roodharige Iris van een show die we samen liepen. Dus toen we tijdens de shoot naast elkaar werden gezet, moesten we allebei lachen. We dachten aan het moment tijdens de modeshow waar we naast elkaar werden gezet in moeilijke posities. En nu stonden we weer naast elkaar! De andere modellen waren ook heel leuk om mee te werken. Ik heb erg gelachen om de grappen van Bono en heb gezellig kunnen kletsen met Saar.

De vrouwelijke modellen kregen prachtige vlechten in het haar – waarom had ik ook alweer mijn haar geknipt? De looks en de make-up sloten ook perfect op elkaar aan. Alles klopte! Omdat we met vier modellen waren, moest ik af en toe lang wachten. Geen probleem, dacht ik deze keer. En terwijl het ene model opgemaakt werd en de ander aan haar huiswerk zat, haalde ik mijn camera tevoorschijn. Gelukkig bekommerde niemand zich om mijn stunteligeheid en kon ik rustig mijn gang gaan. Ik denk dat ze het stiekem wel grappig vonden om me zo amateuristisch bezig te zien. Zie hier het resultaat van een paar dagen schelden naar mijn beeldscherm en ‘how to’ Youtube-tutorials kijken!”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.