fbpx

Zo tover jij je badkamer om tot spa

Het liefst zou je na elke zware schooldag meteen doorgaan naar een spa. Dit is misschien een beetje duur, kijk daarom hoe je jouw badkamer om kan toveren tot spa.

 1. Sfeer
  Vind jij ook niet dat het altijd zo heerlijk ruikt in een spa? En dat het licht zo fijn is? Dit kan je namaken door twintig minuutjes voordat je je eigen spa ingaat een geurkaars aan te zetten. Gebruik alleen kaarsen en geurkaarsen als licht en je hebt hetzelfde sfeervolle licht als in een spa. Wees wel voorzichtig met kaarsen!
 2. Omgeving
  Ik weet niet hoe het met jullie badkamer is, maar onze badkamer is soms toch best wel een beetje een troep. Overal liggen haarelastiekjes en halflege verpakkingen, dit past niet in een spa. Ruim al deze troepjes op en leg mooie handdoekjes klaar. (Tien punten extra als je echt van die warme handdoekjes klaarlegt).
 3. Douche/bad
  Voor de gelukkige met een bad, laat een lekker warm badje vollopen en gebruik een heerlijk ruikend badschuim. Heb je geen bad? Maak jezelf dan klaar voor een heerlijke douche. Pak je favoriete douchegel erbij en relaxen maar.
 4. Maskertjes
  Je gezichtje kan natuurlijk ook niet achterblijven op zo’n spa-dag als vandaag. Koop een lekker maskertje en doe dat op. Twee komkommers op je ogen en zeg hallo tegen die fancy huid à la Emma Watson.
 5. Massage
  Wat is een spa-dag zonder massage? Vraag aan je zusje of ze wat extra’s wil verdienen en vraag of ze je schouders wil masseren. Je kan natuurlijk ook jezelf masseren, begin bij je voeten en maak ronddraaiende en knedende bewegingen met naar je kuit toe. Vergeet ook je gezicht en je handen niet!

Ga jij weleens naar een spa?

Lees ook:

>Zo tover jij je kamer om tot hotelsuite
>Zo word jij stressproof

Bron beeld: Unsplash.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.