fbpx

Beauty trend: Flash Tattoo’s

 

Dit is dé supertoffe, onmisbare zomeraccessoire van het jaar: Flash Tattoo’s. Niet alleen is deze trend niet meer weg te denken op het zonnige Ibiza en festivals, ze worden ook nog eens gedragen door, jawel: Queen B!

Waar jij ze koopt? Overal! Van cheap op de markt tot more exclusive van Chanel.. of gewoon online!

Nog maar 6 stappen verwijderd van jouw Flash Tattoo!

  1. Knip jouw favo afbeelding uit. Probeer een beetje wit eromheen te laten. Op deze manier kun je tussendoor checken of hij al op je huid plakt.
  2. Je kunt nu het doorzichtige folietje, dat ter bescherming over de afbeelding zit, verwijderen. Doe je dit niet: dan plak je net als ik het plaatje op het folietje in plaats van op je huid.
  3. Nek, pols, binnenkant vinger? Go crazy, be creative en kies die plek waar jij de afbeelding wilt! En off course: de kant waarop de handleiding staat naar boven, de kant waarop de afbeelding staat naar beneden.
  4. Leg een vochtig washandje, doesn’t have to be soaked, over je afbeelding heen en druk zachtjes aan. Zorg dat je het goed vochtig maakt.
  5. Hoe je weet of de afbeelding op je huid zit? Zodra de afbeelding er doorheen begint te schijnen, plakt hij waarschijnlijk al op je huid. Máár be careful! Door een klein hoekje op te tillen check je of hij wel echt op je huid zit.
  6. Check: Yes? Haal dan de bovenste kant eraf. No? Druk meer aan en gebruik wat meer water.

Mix and match! Goud, zilver, kleurtjes? Anything you like! Voeg zoveel mogelijk plaatjes toe.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.