fbpx

Beautyblogger Mascha ontwerpt jurkjes

 
Ga jij mooi de zomer in, in de jurk van je favoriete beautyblogger? Dat kan! Modeontwerpster Josh Veldhuizen, van fashion label JOSH V, en beautyblogger & vlogger Mascha Feoktistova (Beautygloss) hebben de handen ineen geslagen.

Mascha ontwierp een lange maxi-jurk en een kortere jurk, in vier zomerse kleuren en prints, welke onderdeel uitmaken van de JOSH V High Summer 2015 Collection.

Josh en Mascha leerden elkaar kennen toen Josh in 2012 de populaire Beautygloss Party presenteerde in de Beurs van Berlage. Josh: “Ik was echt onder de indruk van de duizenden meiden die speciaal voor Mascha urenlang in de meterslange rij stonden tot ze haar persoonlijk konden ontmoeten”, aldus Josh. “Vanaf dat moment ben ik Mascha online gaan volgen en raakten we bevriend.”

Deze vernieuwende samenwerking tussen Josh en Mascha resulteert in een tweetal BGxJV jurken, online beter bekend als #BGxJV. De jurken met de namen ‘Beauty’ en ‘Gloss’ zijn in vier verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Een cocktail-  als een maxidress variant, bestaande uit de trendkleuren van dit moment, zoals fuchsia en lime.

Mascha: “Het is als een droom die uitkomt om met Josh een jurk te mogen ontwerpen. Ik vind JOSH V een heel mooi merk en draag het graag, dus deze samenwerking maakt mij enorm trots.”, aldus Mascha over de samenwerking.

19_zpsqeaxa4h2

20_zpsxyuq0klw

De jurken kosten tussen de €89,99 tot en met €119,99 en zijn te bestellen via de webshop van JOSH V.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment
  1. Ik ben niet echt enthousiast over de jurkjes. In samenwerking met Josh V had hier iets veel mooiers kunnen uit voortkomen denk ik. Wel leuk voor de Masha-fans (met groot zakcentje).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.