fbpx

Seks: het blijft toch wel een dingetje. Ervaring en tijd zijn major keys die je kunnen helpen, maar deze 8 dingen zijn ook wel handig om te weten.

#1. Een hele nacht in ongemakkelijke lingerie is nóóit een goed idee.

Als je je prettig voelt bij sexy, ingewikkelde lingerie – you do you, girl! Maar voel totaal geen pressure om iets aan te trekken waarvan je niet eens zeker weet hoe je het weer uit krijgt. Seks is veel prettiger als jij je gewoon comfortabel voelt.

#2. Glijmiddel is je beste vriend.

We know, we know, glijmiddel is niet bepaald onderdeel van de perfecte seks die je in films ziet. Maar in het echte leven kan het seks wel een stuk plezieriger maken, en een stuk minder stroef. Wees dus vooral niet bang om het te proberen!

#3. Vertel hem wat je wel en niet prettig vindt.

Seks moet ook fijn voor jou zijn. Het is dus écht niet raar of “awkward” wanneer je je vriendje vertelt wat je wel en niet lekker vindt. Zo wordt het alleen maar fijner voor jou!

#4. Vermijd jongens die een issue maken van condooms.

Als je geen gebruik maakt van de pil (of andere anticonceptiemiddelen) en je seks hebt met iemand die niet je vaste partner is – laat hem je dan vooral niet overhalen om het zonder condoom te doen. Een jongen die zijn eigen plezier belangrijker vindt dan jouw peace of mind klinkt sowieso niet heel veelbelovend…

#5. Ga na de seks altijd plassen.

Een blaasontsteking is het gewoon echt niet waard. Echt niet.

#6. Herken de signs van een jongen die alléén seks wil.

Oh, hij heeft nooit tijd voor een date maar je kan altijd langskomen als hij alleen thuis is? Hij appt je alleen in de avonduren en het gaat altijd over seks? Two words: boy bye.

#7. Dump je vriendje als hij je continu onder druk zet.

Seks moet leuk voor jullie allebei zijn. Als je alleen maar seks met hem hebt omdat je vriendje je het gevoel geeft dat het moet, wordt het tijd dat je voor jezelf kiest.

#8. De juiste vorm van anticonceptie vinden kan even duren, maar het is het waard.

Er zijn niet voor niets zoveel verschillende opties, en het is misschien vervelend om te experimenteren tot je de juiste hebt, but you should. Het is beter om een paar verschillende dingen te proberen dan iets te blijven gebruiken wat je eigenlijk niet zo fijn vindt.

> Seks 101: dit wil je weten
> 6 fabels over seks die je niet moet geloven

Bron beeld: Burst.shopify.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.