fbpx

 
Nooo! Een van onze favo celeb-koppels is niet meer. Bella Thorne en Faking It-hottie Gregg Sulkin hebben er na een jaar een punt achter gezet.

Door hun drukke schema’s zagen de twee elkaar bijna niet meer, daardoor hebben ze besloten als friends uit elkaar te gaan, ook al zijn ze nog in love. “Na lang nadenken hebben we besloten alleen verder te gaan. We zullen altijd van elkaar houden en elkaar respecteren en zijn beter mensen geworden door onze relatie.”

Om het verdriet iets dragelijker te maken heeft Gregg inmiddels twee katten geadopteerd. Maar mocht je je ooit eenzaam voelen Gregg, mag je ons ook altijd bellen hoor…

Maar dat is niet alles! Niet lang na de break-up post Bella filmpjes op Snapchat waarop ze het heel leuk heeft met een meisje en als een fan haar op Twitter vraagt of ze biseksueel is, antwoordt ze ja. Zal dit iets met de break-up te maken hebben?

Beeld: Instagram Bella Thorne
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.