fbpx

Dit moet je weten over Bella Thorne’s nieuwe film

Ben jij ook een hopeloze romanticus, altijd op zoek naar een film à la The Notebook? You’re not alone en we hebben goed nieuws: Bella Thorne’s nieuwe film Midnight Sun is precies wat je nodig hebt. Dit is alles wat je moet weten over de superromantische film!

Bella Thorne speelt de 17-jarige Katie Price die door haar zeldzame disorder niet aan zonlicht blootgesteld mag worden. Hierdoor zit ze overdag altijd binnen, alleen met haar vader. Maar in de avond kan Katie naar buiten, zonder bang te hoeven zijn voor zonlicht. Katie’s fave bezigheden? Nummers schrijven, muziek maken, én haar crush Charlie (Patrick Schwarzenegger) vanuit haar slaapkamerraam bewonderen. Op een avond ziet Charlie Katie gitaar spelen op het treinstation, en ze krijgen meteen een speciale band. Hun romance kan alleen in de avond bestaan – zal deze het overleven? You. Guys. Hoe goed klinkt dit?! De film komt 23 maart uit en als hij ook maar half zo goed is als de trailer, hebben we zeker weten een nieuwe fave.

> Krijgt Justin Bieber een eigen kledinglijn?
> Bella Thorne misbruikt in haar jeugd

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.