fbpx

Dit is de beste manier om het uit te maken

Gedumpt worden voelt soms als het einde van de wereld, maar wat als de rollen omgedraaid zijn? Iemand dumpen is ook echt geen pretje! Met deze tips wordt het iets makkelijker om het uit te maken.

#1. Denk er goed over na.

Vraag jezelf af of dit écht is wat je wil vóór je het uitmaakt. Relaties hebben soms gewoon rough patches, en het kan best wel eens zo zijn dat de reden dat je niet verder wil, tijdelijk is. Het laatste wat je wil hebben is dat je het uitmaakt om vervolgens ongelofelijke spijt te krijgen… Maar als je er dan toch zeker van bent dat deze relatie niets meer voor jou is….

#2. Stel het niet uit.

Let’s face it: er is geen “right timing” om het uit te maken. Wachten op het juiste moment is zinloos en oneerlijk tegen over jezelf én je partner. En hoe langer je wacht, hoe moeilijker het juist wordt.

#3. Wees duidelijk.

Maak duidelijk waarom je niet meer verder wil met de relatie. Doe dit natuurlijk niet op een kwetsende manier, maar zorg er wel voor dat je partner weet waarom je ervoor kiest om het uit te maken. Iemand met vraagtekens en onduidelijkheden achterlaten is ook not done…

#4. Doe het persoonlijk.

Het uitmaken via App of de telefoon is waarschijnlijk de grootste break-up no. Vooral als je al langer een relatie had met diegene, is het wel zo netjes om het face to face te doen. Kies ervoor om het één op één te doen. In het openbaar wordt het misschien wel nog vervelender voor jullie beide.

#5. Leg de schuld niet bij hem.

Tenzij je vriendje the worst person ever was en continu vreemdging, is het niet de bedoeling dat je de fout volledig bij hem legt. Het is al pretty shitty dat hij gedumpt wordt, right? Een waslijst met zijn flaws is waarschijnlijk het laatste wat hij nu nodig heeft. Hou het kort en remember #2.

> 8 signs dat je in de verkeerde relatie zit
Dit is waarom break-ups niet all bad zijn

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.