Betaalmethoden:
Directe bankoverschrijving & PayPal

Verzending
Na ontvangst van betalingen worden de orders uiterlijk binnen 5 werkdagen verzonden.

Verzenden binnen Nederland:
€4,24

Op dit moment is het nog niet mogelijk om te bestellen vanuit andere landen dan Nederland.

 

Retourneren

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de items retourneren binnen 14 dagen. Binnen deze termijn mag je dus het artikel bekijken, beoordelen en passen zoals je ook in een fysieke winkel zou doen.

De items dienen onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender.

Wil jij je pakket retour zenden? Gelieve dit te melden via info@shop.grlmag.nl met je naam, adresgegevens en bestelgegevens. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag (en de oorspronkelijke verzendkosten vanuit de webshop naar de klant) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.