fbpx

Dit betekent Taylor Swifts hit Look What You Made Me Do

Taylor Swifts nieuwste liedje Look What You Made Me Do is natuurlijk weer een regelrechte hit. Maar wat betekent de titel van haar nieuwste song? Een van haar BFFs legt het uit…

Todrick Hall, een vriend van Taylor, YouTuber en een van de dansers in haar nieuwste clip vertelt aan ET Online wat de titel van het liedje écht betekent. Todrick kan niet vertellen wat al de geheime boodschappen zijn uit de clip, maar over de titel kan hij wel iets zeggen: “Ik ben zo geïnspireerd door haar en als ze zegt ‘Look what you made me do’, bedoelt ze: ‘Je laat me records verbreken, je laat me meer platen verkopen dan wie dan ook…’ Het is geweldig.”

Wie is dan.. you? Waarschijnlijk alle bekende en onbekende mensen die het op haar gemunt hebben gehad het afgelopen jaar.

Todrick is daar in ieder geval niet een van en is trots op zijn bestie: “Ik hou ervan hoe ze haar gevoelens via haar muziek uit, in plaats van via Twitter, social media.”

View this post on Instagram

#fbf love her

A post shared by TODRICK (@todrick) on

Dat geeft het liedje en de clip weer een heel andere lading! Luister hem hier nog eens:

Wat vind jij van het liedje?

Lees ook:
Katy Perry wil het goedmaken met Taylor Swift
Lotte (18): “Taylor Swift dacht dat ik haar was!”

Bron foto: Taylor Swift, Look What You Made Me Do
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.