fbpx

De bikini voor jouw lichaamstype + shoppingstips!

Everybody has a beach body! Je moet natuurlijk vooral dragen wat jij mooi vindt op het strand, maar kom je er toch niet helemaal uit? Dan zijn dit de perfecte bikini’s voor jouw figuur!

Appelfiguur
Bij een appelfiguur is de bovenkant breder dan de onderkant. De benen en heupen zijn smaller dan de buik.Bij een appelfiguur kun je bet beste kiezen voor een tankini of badpak. Ruches of verticale strepen staan hier perfect bij!

Whkmp’s BEACHWAVE badpak
Badpak met volants

Peerfiguur
Bij een peerfiguur is de onderkant breder dan de bovenkant. De schouders zijn een stuk minder breed dan de heupen. Een hipsterbroekje met een opvallende top zal supermooi staan!

High-rise floral bikini bottoms
Mix and match bikini top

Banaanfiguur
Bij een recht/banaanfiguur zijn de schouders even breed als de heupen. Er is geen duidelijke taille of ronde vormen. Grafische prints, ruches en franjes zijn perfect bij dit figuur! Het vergroot optisch en zorgt ervoor dat je meer vormen creëert. Een triangel top zal je ook super staan!

Mix and match one shoulder bikini top
Mix and match bikini broekje

Zandloperfiguur
Bij het zandloperfiguur is er een duidelijke taille. De schouders zijn even breed als de heupen. Kies voor een taillebroekje samen met een haltertop. Dit staat supermooi en zo steel jij de show op het strand!

Mix and match halter bikini top
Mix and match bikini broekje

Je moet natuurlijk vooral dragen waar jij je fijn in voelt. Welke bikini vind jij het leukste?

Lees ook:
Train als een Victoria’s Secret Angel met deze workouts
5 tips tegen stress

Beeld: Pexels.com
Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.