fbpx

 

Bye bye examens en hallo zomervakantie! Tijd om naar het strand te gaan en aan je kleurtje te werken. Maar daar hoort de perfecte bikini bij natuurlijk. Deze zijn ideaal voor jouw figuur.

  1. Meiden met een A of B-cup hebben qua bovenstuks veel keuze en komen ook makkelijk weg met de bandeau. Die met franjes is een dikke aanrader en helemaal hot! Indien je graag een iets grotere boezem zou hebben en je daar beter bij voelt, bestaan er ook bikinitops met push-up.
  2. Meiden met een C-cup of groter gaan best voor een ‘triangle’ of ‘halter’ bikinitop. Als je zelf vindt dat je cup niet té veel benadrukt moet worden, kies dan voor een neutrale kleur of print.
  3. Als je wat rondere billen hebt, ga dan liever niet voor een te kleine bikinibroek. Gelukkig is er meer dan genoeg keuze tegenwoordig om die ongemakkelijke minibroekjes te vermijden.
  4. Niet iedereen heeft een smalle taille met platte buik zoals de Victoria’s Secret-modellen, maar dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet! Als je je niet helemaal op je gemak voelt met je maatje meer en de bikini je vijand is geworden, ga dan voor een bikinishort. Met deze zal je wat meer op je gemak zijn en ook de slankere girls onder ons dragen deze graag voor de afwisseling.

Welk figuur je ook hebt, ga deze zomer voor aparte bikini’s! Er is dit seizoen een enorme diversiteit aan bikini’s met speciale afwerkingen. Je kan net zoals met je gewone kleding kiezen welke stijl je wilt: stoer, schattig of classy.

Beeld: Seafolly Australia Swimwear
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.