fbpx
Steeds meer girls gaan bloggen! Maar hoe blijf je opvallen en bedenk je nieuwe onderwerpen? Dit moet je weten als je gaat beginnen met bloggen. Deze blogtips komen zeker van pas.

Bedenk wat voor soort blog je wilt.
Je hebt zo veel verschillende onderwerpen: food, fashion, lifestyle, sport, beauty. Kies een hoofdthema en maak daar omheen verschillende rubrieken. Kies een thema waar je zelf veel vanaf weet.

Denk goed na over hoe je wilt dat de site eruit gaat zien.
Je kunt het ook eerst tekenen op papier. WordPress is de makkelijkste site om een blog te beginnen, je hebt gratis thema’s maar ook mooiere, uitgebreide thema’s kosten wel wat.

Maak je niet te druk om te statistieken.
Je bent begonnen met bloggen omdat het je passie is, toch? Dan maakt het niet uit als je niet gelijk veel bezoekers hebt.

Misschien wel het allerbelangrijkste: schrijf artikelen die je zelf ook zou willen lezen.
Als je dingen gaat schrijven die je zelf niet aanspreekt zal je er geen plezier meer in hebben. En dan is het bloggen lastig om vol te houden. Terwijl het wel tijd kost om je blog groot en bekend te maken.

Interactie met andere bloggers en je lezers is ook heel belangrijk!
Ook is het leuk om te reageren op de reacties die je op je eigen blog krijgt. Zo hebben lezers echt het gevoel dat waardevol is om een reactie achter te laten. Je kunt bijvoorbeeld een reactie achterlaten op iemand anders zijn blog. Dat wordt ook weer door andere mensen gelezen die jou dan ook weer kunnen volgen.

Lees zeker De Blog Bijbel, voor nog meer info, tips én tricks!

Ga jij ook beginnen met bloggen? Laat je blog achter in de reacties!

Lees ook:
4 Blogs van it-girls
Deze 9 modefilms moet je zeker zien

Beeld: Unsplash.com

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.