fbpx

De 9 beste films na een break-up

Break-ups suck. En hoewel niets de pijn kan verzachten (oké, op heel veel chocola na), kunnen deze films je helpen om een beter gevoel over je break-up te krijgen. En zo heb je ook weer een excuus voor een filmmarathon met je bestie ;)!

Legally Blonde

Dit is waarschijnlijke de beste film na een break-up. Elle Woods is hét bewijs dat er geen betere revenge is dan de beste versie van jezelf worden, je dromen volgen en altijd jezelf blijven. Channel je inner Elle Woods met deze classic movie!

Girls Trip

Beste vriendinnen maken break-ups altijd net iets makkelijker. Wanneer je een gebroken hart hebt, moet je je eigenlijk gewoon omringen door je girlsquad, zoals in deze hilarische film. Girls Trip is een heerlijke afleiding vol foute humor en #friendshipgoals.

John Tucker Must Die

Wanneer drie meiden erachter komen dat ze dezelfde jongen daten, spannen ze samen om zijn hart te breken en hem neer te halen. De pérfecte film wanneer je nog vol break-up woede zit.

Moana

I know, I know, je vraagt je misschien af waarom een Disney film in deze lijst staat. Maar Moana is geen regular Disney prinses. Ze raakt bevriend met een demi-god. Ze leert zeilen. Ze redt haar mensen. Yep, Moana is pretty badass. En het beste gedeelte? Er is geen prins te bekennen. Girlpower!

Brooklyn

Soms is het moeilijkste gedeelte van een break-up opnieuw beginnen. Brooklyn gaat over Ellis, die létterlijk opnieuw begint nadat ze verhuist van Ierland naar New York. En laat ze nou net het ideale voorbeeld zijn van iemand die er een stuk beter en zelfverzekerder uitkomt. You’ll be fine too!

Silver Linings Playbook

Misschien maak je je er ook schuldig aan: Bradley Cooper weigert te accepteren dat zijn relatie voorbij is. Het duurt even, maar wanneer hij dan eindelijk zijn ex achter hem kan laten, ziet hij wie er al die tijd naast hem stond. You see? Break-ups kunnen ook tot goede dingen leiden!

(500) Days of Summer

Deze film laat ons (en Joseph Gordon-Levitt) inzien dat er niet alleen maar één “de ware” is.

Blue Valentine

De eerste reden dat je deze film moet zien: Ryan Gosling. De tweede reden is dat deze film je laat zien hoe moeilijk en pijnlijk relaties kunnen zijn. Hm, misschien is single zijn dan toch niet zo heel erg

The Holiday

Nog een film die laat zien dat een nieuw begin (en een gebroken hart) tot iets moois kan leiden.

> Dit is waarom break-ups niet all bad zijn
> Deze 10 dingen herken je als je BFF een vriendje krijgt

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.