fbpx

5 tips voor na een break up

Helaas maken we het allemaal weleens mee: een break up. Jullie leken voor elkaar gemaakt, maar je (ex) lover zag dit toch even anders. Lees snel verder voor alle tips, do’s en don’t na een break up.

 1. DO: Praat erover met je vriendinnen
  Als je je heel erg verdrietig voelt is het verstandig om erover te praten met iemand. Niemand voelt zich beter na het opkroppen van heftige emoties. Bel je vriendinnen op of laat ze langskomen met een grote bak Ben & Jerry’s ijs en praat erover. Ze zullen je zeker begrijpen en je troosten! Je bent vast niet de eerste die dit doormaakt, dus ze hebben vast nog goede break up tips.
 2. DON’T: Stalken
  Stalk vooral niet als een soort CSI spion de social media profielen van je ex. Ik kan je verzekeren dat je echt niet blij wordt om te zien dat hij bij één of ander feestje is en daar losgaat. Vermijd hem op social media en spreek met jezelf af dat je pas weer mag kijken als je helemaal over hem heen bent.
 3. DO: Bewegen
  Natuurlijk mag je eerst uithuilen op de bank met een reep chocolade en een zielige film, maar daarna is het toch echt tijd om te gaan sporten! Als je sport maak je namelijk het gelukshormoon aan, waardoor je je meteen beter gaat voelen. Dus hup van die bank af en sporten maar.
 4. DON’T: Wraak
  Echt het is meer dan logisch dat je je nu even heel boos voelt, als jullie op een vervelende manier uit elkaar zijn gegaan, maar wees verstandig en neem alsjeblieft geen wraak. Zet hem niet voor schut op school of kidnap zijn kat gewoon niet ;). Je gaat je alleen maar bozer voelen, daar worden jij en je ex niet bepaald gelukkig van.
 5. DO: Zet je gedachtes gewoon even uit
  Nadat je genoeg hebt nagedacht over jezelf en over de break up is het tijd je gedachtes even uit te zetten. Dit kan je doen door je volledig op iets anders te storten. Pak eens je oude gitaar weer op en kijk of je nog kan gitaar spelen of begin een volledig nieuwe hobby. Misschien kan je wel hartstikke goed tekenen, maar heb je dat nooit geprobeerd? Of misschien word jij wel een nieuwe vlogger? Afleiding = the key.

Succes!

> 4x Zo deal je met social media na een break up
> 5x zo blijf je vrienden met je ex

Bron foto: Pixabay
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.