fbpx

Dit is waarom break-ups niet all bad zijn

Een gebroken hart hebben is vreselijk. Maar door alle tranen, emo liedjes en The Notebook on repeat vergeet je soms dat een break-up ook zo z’n voordelen kan hebben… Dit zijn 7 redenen waarom break-ups niet all bad zijn.

#1. Je kunt je eindelijk weer focussen op jezelf

Sure, een vriendje hebben kan superleuk zijn, maar het is ook veel werk. Nu je weer single bent kun je je weer focussen op jezelf, en doen wat je zelf wil – zonder rekening te houden met een ander persoon. You do you, girl!

#2. Een gebroken hart komt met privileges

De hele dag in bed liggen met Ben & Jerry’s? Yep, nu kan het gewoon. En je ouders snappen ook echt wel dat je je te rot voelt om je kamer op te ruimen. Hmm, hoelang kan je een break-up als excuus gebruiken?

#3. Je hebt meer tijd voor andere belangrijke mensen

Het is de ongeschreven regel: sisters before misters, maar we weten allemaal dat het soms best tough kan zijn om een relatie en je besties te combineren. Nu je weer single bent heb je gelukkig weer alle tijd voor je beste vriendinnen. En mams vindt het vast stiekem ook heel fijn dat je nu weer wat vaker thuis bent!

#4. Een dagje Netflixen is zooooveel makkelijker als je single bent

Je kunt ein-de-lijk weer kijken wat je wil. Gossip Girl marathon, here I come…

#5. Je hoeft niet meer te doen alsof je z’n vrienden aardig vindt

Oké, hoe fijn is dit? Je bent niet langer verplicht om tijd met zijn vrienden door te brengen en te doen alsof je Jake’s lompe grapjes leuk vindt. Good riddance!

#6. Je hoeft je bed niet meer te delen

Honestly, dit is waarschijnlijk het beste aan een break-up. Who knew dat je zóveel ruimte had?!

#7. No more bad vibes

Al die ruzies, irritaties over zijn irritante trekjes (zoals dat hij áltijd te laat kwam en nooit luisterde als je iets vertelde) zijn nu gone! Say hello to good vibes only.

> Deze reisbestemmingen in Europa wil je dit jaar bezoeken
> Waarom het superleuk is om single te zijn

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.