fbpx

Deze modetrend maakt een comeback

Wij girls blijven natuurlijk het liefst helemaal op de hoogte van alles wat hot en happening is in modeland. Je hebt deze trend vast al langs zien komen op Instagram en hebt de trend misschien zelfs al een keer aangehad. Deze look maakt namelijk een mega comeback. We houden je niet langer in spanning. Say hello to: een broek onder je jurkje dragen.

Ja, je leest het goed! Het is nu helemaal hip om een spijkerbroek of een zwarte broek onder je jurkje of onder je tuniek te dragen. Vet handig ook wanneer het nog een beetje fris is, maar je wel een leuke summer dress wil rocken. Voor een feestje knal je er een paar leuke hakken onder en je bent ready to go. Voor een casual day staan je gympen perfect onder je broek en jurk look.

Get your fashion inspiration here!

Een bericht gedeeld door Elisamar (@elisamar) op

Een bericht gedeeld door maché (@machecph) op

Een bericht dat is gedeeld door @lagansoff op

> Deze online zoekmachine wil je kennen als sneakerlover

> Vintage shoppen? Hier doe je dat het best!

Bron beeld: Instagram Juliaiancu

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.