fbpx

Sad news voor Camila Cabello-fans. De zangeres cancelde maandag haar opening set in Seattle voor Taylor Swift’s Reputation tour, omdat ze onwel was geworden en naar het ziekenhuis moest.

Na de 2018 Billboard Music Awards die zondag plaatsvonden, voelde Camila zich niet lekker en is ze naar het ziekenhuis gegaan. Volgens Camila kwamen dokters er na een paar testen achter dat zij uitgedroogd was en koorts had. “Mijn dokter heeft me verteld dat ik echt moet rusten als ik beter wil worden”, schrijft Camila op Twitter.

Camila is op dit moment aan het touren met Taylor Swift en Charli XCX.  Tijdens de BBMA trad Camila samen met Pharrell Williams op met het nummer Sangria Wine. Ze won ook een Billboard Achievement Award. In haar tweet bedankte de zangeres haar fans voor de award.

Het is nog niet duidelijk wanneer Camila weer kan optreden. Het volgende concert is op 25 mei in Denver Colorado. We hopen natuurlijk allemaal dat Camila zich snel weer beter voelt!

> Friendship goals: Selana Gomez en Taylor Swift treden samen op tijdens de Reputation tour

> Sad news: Fifth Harmony neemt officieel afscheid 

Bron beeld: Instagram Camila Cabello

 
Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.