fbpx

OMG: heeft Cara Delevingne een relatie met deze PLL-actrice?

Hot news! Model Cara Delevingne is gespot met een van de actrices van de serie Pretty Little Liars en het ziet ernaar uit dat ze meer zijn dan alleen vriendinnen…

Het begon allemaal met Cara Delevingne (25) die twee weken geleden hand in hand in New York City werd gespot met Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson (28). Nu zijn er nog meer foto’s van het stelletje opgedoken, en zoals je al had verwacht gaat iedereen op Twitter helemaal los.

Deze week werden de twee samen gefotografeerd in West Hollywood. Op de foto’s geeft Cara Ashley een kus op haar wang. Twitter zat er al snel bovenop en heeft de ship name Cash verzonnen voor misschien wel hét nieuwe celebrity it-koppel.

De foto’s hoeven niet perse iets te betekenen. Ashley en Cara werken nu namelijk samen aan de film Her Smell. Het is daarom dan ook niet gek dat de twee met elkaar optrekken. Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat Cara en Ashley goede vriendinnen zijn. Het model werd eerder al gelinkt aan Kendall Jenner en de dochter van Michael Jackson, Paris Jackson. Dit bleken uiteindelijk ook alleen maar goede vriendinnen van elkaar te zijn.

Wat denken jullie?

> 5 tekenen dat jij de Cara Delevingne van je vriendinnnen bent
> It’s official! Er komt een spin-off van Pretty Litlle Liars 

Bron beeld: Instagram Cara Delevingne 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.