fbpx

6x celebs die gewond raakten op de set

 

Stiekem hebben we allemaal wel eens gedroomd over een carrière als actrice. Maar soms is het heel wat minder leuk: deze celebs raakten gewond op de filmset..

  1. Shailene Woodley wilde in Divergent heel graag haar eigen stunts doen. Het resultaat? Twee littekens, eentje op haar borst en eentje op haar lip. Toch maakte dit Shailene helemaal niet uit. Ze noemt ze “good battle wounds.”
  2. Tijdens een vechtscène in Harry Potter and the Deathly Hallows kreeg Daniel Radcliffe het zwaar te verduren. Ralph Fiennes (Voldemort) miste de stootkussens een aantal keer, waardoor hij Daniel echt sloeg. Blijkbaar was het wel goed voor de film, want de beelden waarop Daniel de klappen te verduren kreeg zijn uiteindelijk in de film gebruikt.
  3. Een van de rookmachines op de set van The Hunger Games werkte niet goed, waardoor Jennifer Lawrence bijna stikte. Heftig!
  4. Robert Pattinson tilde Kristin Stewart op voor een scène in Twilight, toen hij een spier in zijn bil verrekte. Het deed veel pijn en misschien wel het ergste: het was pas de eerste draaidag.
  5. Arme Channing Tatum.. op de set van de film The Eagle verbrandde hij zijn private parts aan heet water. Autsch!
  6. Een onhandige collega stapte met haar stiletto vol op de teen van Emma Watson tijdens de opnames voor The Bling Ring. Haar voet heeft nog lang gebloed…
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.