fbpx

Celebsport: Ballet Beautiful

 

Ooit van gehoord? Ballet Beautiful is een mix van pilates en ballet en onder andere Natalie Portman, Doutzen Kroes en Romee Strijd zijn fan!

Deze workout is ontwikkeld door celebrity fitness guru en professioneel ballerina Mary Helen Bowers. Met Ballet Beautiful mixt ze klassiek ballet met krachtoefeningen en stretching die er samen voor zorgen dat jouw lichaam mooi wordt gesculpt, of eh: strakker wordt.

Wat deze training nou zo effectief maakt is dat je het hele lichaam als een geheel traint! Dus van bilspier tot biceps en van kuiten tot buikspieren. Daarbij is het ook goed als afwisseling, vooral als je veel aan krachttraining doet. Zo houd je jouw spieren mooi lenig en flexibel.

Denk je nu, ik MOET zo’n les! Dan moet je voor de live versie helaas naar New York. Gelukkig kun je ook online een lesje nemen of kiezen voor de andere variant die in sommige sportscholen wordt aangeboden: Barre Ballet workout.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.