fbpx

Challenge: Een healthy life week 2

 

“Mijn tweede week van de challenge is weer voorbij en ik kan jee vertellen: het ging een stuk soepeler dan week 1. Ik dacht toen alleen maar aan eten en gelukkig begint dat gevoel nu een beetje te verdwijnen. Ik voel me fitter en denk niet meer continu aan donuts en snoep. Het werkt dus echt!

In de eerste week kreeg ik na mijn middagsnack alweer snel trek in iets lekkers. Fit chick Shanna gaf mij de tip om iets meer groentes te eten als snack. Problem solved. En als ik weer trek kreeg dan nam ik een glas water of een warme kop thee. Je denkt namelijk snel dat je zin in eten hebt, maar vaak heb je gewoon dorst.

Zoals ik ook al zei wilde ik in de tweede week ook meer sporten. Naast dat ik iedere dag 2x 15 minuten wandel naar school, wilde ik nu ook weer hardlopen. Ik heb bijna een half jaar niet meer gesport, dus twee keer hardlopen in een week vond ik best knap van mezelf. Daarnaast ben ik nog steeds heel goed in marathons op Netflix, maar stiekem droom ik wel van het uitlopen van een echte hardloopwedstrijd.

Het weekend ging wel weer iets minder, maar daar is het ook weekend voor en ik ben al heel erg blij dat ik doordeweeks van de chips, donuts en snoep kan afblijven. Ik blijf lekker doorgaan met mijn nieuwe lifestyle. Wie weet ben ik een keer fit for the summer!”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.