fbpx

Challenge: Nike Womens 10km Race

 

GRLMAG’s Sophie gooit zichzelf in het diepe en schreef zich in voor de Nike Womens 10km Race van aanstaande zondag. Klein detail: ze heeft enkel één week om zich voor te bereiden. Oeps! Benieuwd naar haar plannen? Ze deelt ze graag met je.

De voornaamste reden dat onze fitgirl zich nú pas besloot in te schrijven voor de run was, omdat een vriendin plots geblesseerd raakte! Dus toen heeft ze -goede vriendin dat ze is- haar ren-nummer overgenomen. In plaats van haar gebruikelijke vijf sportsessies per week (ja, echt!) verruilt ze er deze week drie voor drie run-sessies. Dit bouwt ze als volgt op:

In plaats van haar gebruikelijke vijf sportsessies per week (ja, echt!) verruilt ze er drie voor drie run-sessies. Dit bouwt ze als volgt op:

  1. 6km
  2. 7,5 km
  3. 9km.

Doe jij met haar mee? Voordeel is dat onze health-editor al vrij fit is, maar als jij dit niet bent kunt je altijd beginnen met bijvoorbeeld 3 km. Zorg er echter voor dat je elke volgende trainingssessie verder loopt. Zo bouw je jouw conditie op.

Zondag aanstaande (16 mei) vindt de Nike Womens 10km Race plaats en je kunt je nog inschrijven! Regel is wel dat je minimaal 16 jaar moet zijn en je ouders moeten het goed vinden. Inschrijven kan via: www.nike.nl

Houd GRLMAG.nl in de gaten om te zien hoe ze het ervan af brengt!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.