fbpx

Challenge: “Mijn vriendje kiest 5 dagen mijn outfits”

 

GRLMAG-editor Claire gaat de uitdaging aan: ze laat zich 5 dagen kleden door haar vriendje! Lees verder hoe dat is afgelopen..

Claire: “Ik geef eerlijk toe: ik ben geen fashionista, maar mijn vriend ook zeker niet. Toch mag hij 5 dagen lang mijn outfits uitkiezen. Maar dat niet alleen: hij bepaalt ook de schoenen, de make-up en het haar. Hoe is deze challenge gegaan?!”

foto 1 2
Maandag

“Oeh de week start comfi! Ik draag een highwaist pantalon, een fluffy grijze coltrui en suède Clarks. Deze items draag ik nooit samen want ik vind de combinatie niet heel fijn. Ik vind het zelf mooier om er een strakker topje boven te dragen. Maar de boyfriend likes it dus we gaan ervoor! De rode lippen waren natuurlijk his choice.”

Dinsdag

“Hipster alert! Tenminste zo’n vibe krijg ik altijd van deze blouse. Ik vind hem heel gaaf, maar hij valt heel wijd waardoor ik een beetje een ponchogevoel krijg. Toen ik dat zei, moest ik natuurlijk een knot in zodat het blousje nóg meer opvalt, heel leuk schat. Hieronder draag ik een zwarte skinny en enkellaarsjes.”

3,4,5Woensdag

“Leather please! Ik vroeg me al af wanneer het leer zou komen, maar ik vind dit een goeie combi! De trui is superzacht en zit heerlijk, maar door het leer krijgt de outfit toch een stoere touch. Een paar chunky enkellaarsjes erbij, knalroze lippenstift op en de outfit is af.”

Donderdag

“Dit was ijs- en ijskoud, mijn benen vroren er gevoelsmatig bijna af. De outfit vind ik wel heel leuk! Het jurkje heb ik gedragen met kerst en daarna eigenlijk nooit meer aangedaan omdat ik nu zo’n holidayfeel bij het jurkje krijg. Onzin, vond mijn vriend! Als je het combineert met hakken en een classy ketting kan het best voor school (vond hij dan…)”

Vrijdag

“KLEUR! Ik zweer dat ik meer kleur in mijn kast heb hangen maar mijn vriend houdt nu eenmaal van grijs en zwart. Dat maakt deze outfit eigenlijk extra leuk. De ripped jeans draag ik bijna nooit omdat ik niet weet waar ik ze bij aan moet trekken, maar met deze blouse vind ik het leuk staan. De Timberlands zijn wel een beetje vies, sorry, maar het geeft het wel een stoer geheel . Top outfit!”

IK HEB MAAR EEN KEER GECHEAT!

Oordeel

“Ik dacht dat het fijn zou zijn dat ik  mijn outfits niet meer hoefde te kiezen, maar wat heb ik het gemist! Regelmatig stond ik stiekem te hinten naar mijn vriend over een shirtje of truitje, maar daar trapte hij niet in. Ik vind de outfits wel heel leuk geworden! Naar mijn smaak hadden ze nog wel wat kleurrijker en heftiger gemogen, maar dat is niet zijn stijl. Ik zal sowieso het zwarte jurkje wat vaker voor ‘gewoon’ aantrekken. En oké, ik geef toe: ik heb één keer gecheat door toch hakken aan te doen ook al mocht het niet.”

Welke outfits zou jouw vriendje kiezen?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

2 Comments
  1. Wat is dit een super leuke challenge. Ik ga hem zelf alleen niet aan met mijn vriend: hij trekt soms kleuren bij elkaar aan die echt niet door de beugel kunnen zodat ik een andere broek uit zijn kast moet vissen. Haha. Ik vind dat je vriend een goed gevoel voor stijl heeft hoor. Alleen die bevroren benen op dinsdag lijken me iets minder prettig. Brrr!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.