fbpx

Dit herken je als je een mega chaoot bent

Jij probeert het al jaren en hebt letterlijk alle plan- en organiseertips al een keer gelezen, maar een georganiseerd leven lijkt gewoon niet voor jou weggelegd. Ben je ook een chaoot? Lees snel verder!

Je komt heel vaak te laat
Hoe vroeg jij je bedje ook verlaat, je presteert het ALTIJD om te laat te komen. Je weet niet eens hoe je het voor elkaar krijgt, maar je bent altijd een ietsjepietsje te laat. Het is denk ik een soort gave en gaves moet je accepteren, toch?

Jouw kleding is altijd weg
Elke ochtend sta je voor een lege kledingkast, hoe dat kan? Ja, geen idee! Een hoopje kleding ligt in de badkamer, je hebt je lievelingsshirt bij je beste vriendin laten liggen en die fijne spijkerbroek zit, net nu je hem vandaag aan wilde trekken, in de was. Plannen is ook ingewikkeld.

Je hebt je agenda eigenlijk voor niets
Elk jaar koop jij heel trouw een nieuwe agenda en beloof je jezelf (en je omgeving) plechtig dat je hem dit jaar echt gaat gebruiken. Deze belofte verbreek je na de eerste twee weken al. Je vergeet dat ding gewoon te vaak mee te nemen en digitaal plannen is al zeker niet voor jou weggelegd.

Je bent de beste in verstoppertje
Jij bent heel goed in je spullen verstoppen. Zo goed dat je ze zelf nooit meer kan vinden. Je bent aan de andere kant dan ook wel weer een perfecte vinder, wanneer je vriendinnen spullen kwijt zijn, kan jij ze meteen vinden. Ach ja, je kan niet alles hebben, he. #mylife

Ben jij ook zo lekker chaotisch?

> 6 Instagram accounts waardoor je meteen wilt gaan plannen
> Dit herken je als je nooit echt hebt begrepen wat Netflix en chill precies inhoudt

Bron beeld: Pexels.com

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.