fbpx

5 chick flicks voor tijdens een girls night

 

Naast lekkere hapjes, maskertjes en lekker kletsen horen natuurlijk ook leuke girly films bij een girlsnight. Deze vijf moet je zeker inslaan.

mean-girlsMean Girls

High school, drie mean girls en één nieuw meisje (Lindsay Lohan) die bij de bitchy girls mag horen. Hiervoor moet ze zich wel houden aan hun regeltjes. Must see: Lindsay Lohan is hier nog normaal! En hoe vaak je deze film ook kijkt: hij blijft leuk!

conConfessions of a shopaholic

Wie houdt nou niet van shoppen?! Rebecca Bloomwood is een echte shopaholic, maar ze is altijd blut… Ze doet er daarom alles aan om toch geweldige outfits te kunnen scoren. Must see, omdat je heerlijk kan wegzwijmelen bij al die geweldige outfits!

Princess-Diaries-AnneThe Princess Diaries

Mia, een onhandige tiener, krijgt te horen dat ze eigenlijk een prinses is. Haar oma, koningin van Gènève, leert haar hoe je moet leven als toekomstige Queen. Blunders gegarandeerd! Must see: Ieder meisje droomt er wel eens van om een prinses te zijn, toch?

womanThe Other Woman

Drie vrouwen die dezelfde man daten: drama! Als ze hier achter komen gaan ze samen werken en verwoesten ze het leven van hun man. Must see: Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton zijn echt hilarisch met z’n drietjes!

Crazy, Stupid, Love.Crazy, Stupid, Love.

Player Jacob (Ryan Gosling) helpt de keurige man Cal (Steve Carell), die liefdesverdriet heeft, om net als hij ook een ladiesman te worden. Must see, want Ryan Gosling trekt vaak genoeg zijn shirt uit!!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.