fbpx

Hier moeten alle chocoladeliefhebbers heen

 

Altijd al naar de chocoladefabriek van Willy Wonka gewild? Goed nieuws: Tony’s Chocoloney gaat een chocoladefabriek bouwen!

Chief Tony Chocoloney Henk Jan Beltman vertelt in een interview met Tijdschrift voor Marketing dat hij de grootste chocoladefabriek van Nederland wil bouwen. Er komt een Tony Chocoloney fabriek mét een achtbaan die door de fabriek gaat! De fabriek komt in Amsterdam-Noord te staan en het moet de ultieme chocolade-ervaring worden voor minstens vijfhonderdduizend bezoekers.

Reden: ze willen zo transparant mogelijk zijn over hun chocolade. En dat is niet zo gek: Tony’s Chocoloney staat bekend omdat ze hun chocolade 100% slaafvrij willen hebben. De chocolade is sowieso fairtrade en ingrediënten proberen ze zoveel mogelijk bij de locals te halen. Dat is nog eens (h)eerlijk genieten.

Helaas gaat de fabriek over drie jaar (!) pas open. Tot die tijd moeten we het nog maar even met de lekkere Tony repen doen!

Beeld: Instagram tonyschocoloney
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.