fbpx

Zó reageerde Cole Sprouse op de vraag of hij en Lili Reinhart een relatie hebben

Het is een vraag die Riverdale fans al tijden bezighoudt: are they or aren’t they dating? Het is dan ook niet gek dat een fan haar kans pakte tijdens het PaleyFest L.A. en het ze gewoon vroeg: “Cole en Lili, er gaan veel roddels rond dat jullie iets hebben. Hebben jullie iets?”

Cole hoorde alleen het eerste gedeelte, waarop hij antwoordde: “Was dat een vraag of een statement? Want je hebt gelijk.” Leuk geprobeerd Cole, maar de fan gaf niet op. “Hebben jullie iets?” vroeg ze nog een keer. Cole kon er obviously écht niet meer omheen en antwoordde met “No comment”. Aaaaah! Needless to say werd het publiek wild and can you blame them? Bekijk zijn reactie hieronder:

De rumours gaan al ongeveer een jaar rond, maar we hebben nog steeds geen bevestiging van het duo. Cole vertelde wel aan People dat hij niet op zulke rumours wil reageren omdat het “niemands recht is om er iets over te weten”. Duidelijk. Madelaine Petsch (Cheryl) was ook niet amused door de vraag en noemde het een “ongepaste vraag”. Zo dachten fans erover:

En als je Cole’s reactie al leuk vond, you’re gonna love this. Eén van de fans uit het publiek riep later: “Lili, I’m coming for your man” en je moet de reactie van het duo zien.

Oh. My. God. Hoe cute?!

> Riverdale-actrices boos om gephotoshopte lichamen
> Lili Reinhart is seksueel geïntimideerd door een tegenspeler

Bron beeld: Netflix

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.