fbpx

Column: Fleur in bad

 

Bij Anouk (23) werd kanker geconstateerd. Op GRLMAG vertelt deze (positieve!) powerchick iedere week over haar leven. Deze week: Fleur moet in bad.

“Klinkt heel spannend. Is het (uiteindelijk) niet. Sven (mijn broertje) zei een paar dagen geleden: ‘Fleur ziet er vet uit.’ Oke, lekker subtiel Sven. Het is dat we allemaal weten dat Fleur geen meisje is maar een pruikie. Dus ik pakte een teiltje en shampoo (die ik van de pruikenvrouw heb gehad) en ging met Fleur naar de badkamer. Teiltje vullen met warm water, een drupje shampoo erin, de binnenkant van de pruik wassen, dan het haar wassen, nieuw water erin, nog een keer wassen en daarna de conditioner erin. Alles bij elkaar duurde dit zo’n tien minuten. Daarna werd geadviseerd om Fleur 10 minuten in een handdoek te leggen en die handdoek dubbel te vouwen. Halverwege kwam Sven even kijken. Hij zei dat ik toch wel kale plekjes kreeg op mijn achter hoofd.

A: “Oh!? Kijken!!”
Dus Sven hield een spiegel achter me zodat ik alles kon zien. Ik keek achter me en zag dat Sven op de dubbelgevouwen handdoek stond, waar Fleur in lag! “WHAAAAA JE STAAT OP FLEURRRRR”, zei ik hysterisch, waarna Sven en ik in lachen uitbarstten.

Ik deed natte Fleur op mijn hoofd (dit klinkt niet oke) en Sven maakte een prachtfoto. Daarna ging ik Fleur föhnen. Toen Fleur halfdroog was liet ik het resultaat aan mama en Sven zien.
Swan: “Fleur pluist…”

Hmm oke ik kan Fleur beter gewoon laten drogen vanavond, dan zien we morgen wel.

De volgende ochtend deed ik Fleur op en schrok me dood. Haha, maar tegelijk moest ik ook erg lachen. Fleur was één en al pluis. Tijd voor de stijltang.

Jaja, met Fleur besefte ik pas wat voor makkelijk haar ik eigenlijk had/heb en hoe goed ik mijn haar ken: Doe ik er mousse in, dan krult het, laat ik het gewoon opdrogen dan heb ik slag of steil haar. I-DE-AAL. Nu moet ik stijlen. De laatste keer dat ik mijn eigen haar had gestijld was ik… geen idee. Een paar jaar geleden, sowieso. De laatste jaren heb ik een beetje een afkeer tegen stijlen (sowieso zie ik nu in dat ik het niet ‘nodig’ heb)

Ja, Fleur is wel een beetje verwend hoor… Mevrouw moet gestijld worden anders is ze pluis. Zie hieronder: het resultaat.”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.