fbpx

Column: Eerste foto zonder pruik

 

Bij Anouk (23) werd kanker geconstateerd. Op GRLMAG vertelt deze (positieve!) powerchick iedere week over haar leven. Deze week: Anouks eerste foto online zonder pruik.

IMG_7980“Ik heb vandaag voor het eerst een foto zonder pruik. Ja, met hoed want helemaal niks op mijn hoofd… dat vind ik nog te eng (om hier te plaatsen dan). Ik vind het overigens niet eng om mijn pruik af te doen in ‘real life’ (in de meeste gevallen). Als mensen naar mijn haargroei vragen zeg ik al snel: ‘Wil je het zien?’ En voordat ze überhaupt iets kunnen zeggen is Fleur al van mijn hoofd.

Mijn haar groeit echt mega snel. Ik probeer elke week een foto te maken van mijn haar en zie soms na een paar dagen al verschil.

YEEEEEEEJJJ, in gedachten maak ik radslagen van geluk(ik heb denk ik al 10 jaar geen radslagen gemaakt dus ik wil niet weten hoe dat eruit ziet)!

Is mijn haar veranderd? Hoe het er nu uitziet, is mijn haar een stuk donkerder terug gekomen en heeft het ook een andere structuur. Een beetje krullerig. Nu het zo kort is, is het wat harder van structuur. Elk plukje staat eigenwijs een andere kant op. Oja en er vormt zich zelfs een scheiding op mijn hoofd! Haha heel grappig om te zien.

Mijn ‘eigen’ gezicht heb ik nog niet terug. Dit klinkt een beetje gek, maar hier bedoel ik mee dat ik nog een wat opgezet hoofd heb. Dit merk ik ook aan mijn vingers, die zijn ook nog wat dik. Hoe dat komt, weet ik eigenlijk niet. Wel meerdere ex-kankerpatiënten hebben er last van.

Uiteindelijk komt alles weer goed, daar moet ik alleen een beetje geduld voor hebben ;)”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.