fbpx

Column: Grab your (model)bags!

 

Tickets kopen, de reis voorbereiden en koffers inpakken: modellencolumniste Aminanta kijkt nu al uit naar de dag dat ze als model de wereld rond mag reizen!

“Ik geef het eerlijk toe: al weken droom ik van een modellencarrière in Parijs. Leuke fotoshoots en modeshows, toffe mensen ontmoeten en niet heel onbelangrijk: een fantastische omgeving. Parijs is voor mij the city to be.

Toen ik vorig jaar voor het eerst mijn voet in de stad van de liefde zette, was ik verkocht. Alles aan Parijs is mooi. Toen ik twee maanden geleden weer in Parijs was, werd ik opnieuw verliefd op de stad. Ik heb een obsessie met oude gebouwen, mooie talen en gekke winkeltjes. Parijs heeft dat allemaal.

Voor alles wat met mode te maken heeft, moet je ook in Parijs zijn. Een dagje in Parijs rondlopen geeft je al genoeg kledinginspiratie voor het hele jaar. Sidenote: in Parijs zijn ze gek op donkere modellen. Daarom moet ik er (van mezelf) heen.

Maar voor het allemaal zover is moet ik nog veel voorbereidingen treffen. Voordat je daadwerkelijk ‘weg’ mag, moet je een stevig portfolio hebben. Daar moet ik heel erg hard aan werken dit jaar. Voordat je je bij een bureau in het buitenland kan aansluiten, moet je aan kunnen tonen dat je al veel ‘gedaan’ hebt of in ieder geval een veelzijdig model bent.

Ik ben klaar voor de volgende stap in mijn modellencarrière. Een reis is net iets wat ik nodig heb. Het is zo anders dan wat ik gewend ben. Een andere omgeving zou me goed doen. Voorlopig blijf ik nog op school – het doel is om zo snel mogelijk mijn diploma te halen zodat ik kan gaan en staan waar ik wil. Maar als er zich een kans voordoet die ik niet kan laten liggen, dan pak ik mijn koffers en stap ik het vliegtuig in. Maar tot dusver heeft die kans zich nog niet voorgedaan. Nog eventjes geduld dus!”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.