fbpx

Column: naar de kapper

 

Bij Anouk (23) werd kanker geconstateerd. Op GRLMAG vertelt deze (positieve!) powerchick iedere week over haar leven. Deze week: naar de kapper.

“Oh jongens ik ben echt een beetje hyper want ik ga vanavond naar de kapper. WHAAA. Of nouja ik heb gevraagd of Esmee er even naar wil kijken en beetje model in wil knippen. Niet teveel eraf natuurlijk want ben juist zo trots op het haar dat er nu is. Maar ik vertrouw Esmee helemaal dus komt goed.

Steeds vaker zag ik vrouwen met nog korter haar dan ik op straat. Dan denk ik: ‘Ja dat kan ik toch ook?’ Dus denk dat Fleur even de kast in gaat. Ik moet alleen echt even die drempel over. Doodeng. Maar er blijven positieve reacties komen dat het goed bij mijn hoofd staat, kort haar, dus laat ik het er dan maar op wagen.

Ook zeggen mensen dat mijn haar best wel dik terug groeit, maar het grappige is: ik voel nog steeds nieuwe haartjes komen. Het groeit dus lekker ongelijk en ook nog eens gekruld?!

Dus als ik het durf, loop ik morgen misschien wel zonder pruik en ook zonder hoed… Wel een fijn idee maar oh wat vind ik het eng.”

 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.