fbpx

Column: Ver’haar’dag

 
In 2015 overleefde Anouk (24) de ziekte kanker. Op GRLMAG vertelt deze (positieve!) powerchick over haar leven.

AFGELOPEN WEEK IS MIJN HAAR EEN JAAR GEWORDEN

“Hiep hiep hoera! Afgelopen week is mijn haar één jaar geworden. Kun je je dat voorstellen? Een jaar geleden had ik minihaartjes op mijn hoofd groeien en vandaag de dag is het een donkere bos krullen geworden. Blij dat ik ben!

Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik aan een infuus lag in het ziekenhuis (januari 2015) en ik zei tegen vriendin M: ‘Ik denk wel dat ik aan het einde van dit jaar een bobline heb.’ Achteraf kan ik daar om lachen.

Dream on girl: ik heb nu nog niet eens een bob en we zijn een half jaar verder, kan je nagaan! Ik denk dat het toen hooguit 10 cm lang was

Oh en wat duurde het afgelopen jaar langzaam toen ik er midden in zat. Het krijgen van lange haren kost echt nog wel even tijd. Maar de laatste tijd lijkt mijn haar ineens een stuk sneller te groeien. Want raad eens… Na enkele knipbeurten is mijn haar nu toch wel zo’n 16 cm. Die centimeter per maand haal ik dus makkelijk.

Op naar m’n tweede ver’haar’dag.”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.