fbpx

Column: Zonder Fleur de deur uit

 

Bij Anouk (23) werd kanker geconstateerd. Op GRLMAG vertelt deze (positieve!) powerchick iedere week over haar leven. Deze week: zonder Fleur (haar pruik) de deur uit.

“Ik zal jullie eens wat vertellen:

IK BEN VOOR HET ALLEREERST ZONDER FLEUR DE DEUR UIT GEGAAN.

Één klein detail: ik had wel een hoed op mijn hoofd.

Het ging zo: een vriendinnetje vroeg of ik mee ging naar het Vondelpark omdat het van de week nog best lekker weer was. Mijn huisgenoten zeiden al langer dat ik best zonder pruik de deur uit kon. Dus na 100 keer om bevestiging te hebben gevraagd en welke van mijn 10 hoeden ik moest op doen, heb ik het toch maar gedaan. Nog een zonnebril op mijn neus en je bent lekker anoniem.

Eenmaal buiten ging het best prima. Soms was ik me ervan bewust, maar zolang je geen spiegel voor je neus hebt: blijf je gewoon Anouk!

Vrijdag heb ik hetzelfde gedaan. Hele dag zonder pruik! Beviel echt prima. Dit weekend ben ik even bij mijn ouders en dan doe ik Fleur toch weer op. Daar voel ik me wat minder anoniem en dat maakt het toch wel wat enger. Stom eigenlijk he… Dat je het toch zo van ‘de omgeving’ laat afhangen wat je op dat gebied doet.

Maar ook is er nog een belangrijk ding waarom ik het nog niet 24/7 zonder Fleur ben: met Fleur voel ik me mooier, ik voel me meer meisje.

Maaarrr, mijn haar groeit wel echt heel snel. Binnenkort dus maar even naar de kapper om er een model in te laten knippen. Nu valt er namelijk nog niet zoveel te knippen.”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.