fbpx

Cool brand: Blake Seven

 
GRLMAG-editor Alana spot vanuit Antwerpen voor ons de laatste trends en modenieuwtjes. Daar is het merk Blake Seven helemaal hot. Tijd voor een introductie!

Een label dat je volle aandacht verdient is Blake Seven. Het wordt omschreven als ‘een ready-to-wear label voor meiden die echt zijn en vooral hun eigen intuïtie volgen’. Ambitie, optimisme, zelfvertrouwen en stijl zijn de sleutelwoorden van Blake Seven. Ze produceren vier collecties per jaar die verkrijgbaar zijn in verschillende verkooppunten verspreid over de hele Benelux. Het gaat om T-shirts en sweaters waar telkens een statement op staat geschreven. ‘No Guts No Glory’ bijvoorbeeld. Wel dát is nog eens een statement.

blake seven

Het label is van goede kwaliteit en betaalbaar, maar ook weer niet heel goedkoop. Elke fashion addict zou minstens een statement item in haar kast moeten hebben!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.