fbpx

Cool brand: Superga

 

Je zal er misschien al van gehoord hebben of ze zelfs al als kind gedragen hebben. De Superga sneakers bestaan al sinds 1911! Deze Italiaanse sneakers beloven weer een grote trend te worden.

De Superga schoenen zijn niet alleen súperschattig, maar ook comfy en makkelijk te combineren. Onder een lange rok, zomerjurk, losse broek, boyfriend jeans en ga zo maar door, de Superga past eronder. Dat maakt van dit oorspronkelijke tennisschoentje van vroeger een groot succes de dag van vandaag. Daarbij zijn ze ook betaalbaar en van goede kwaliteit.

Een voordeel van de Superga’s is dat je voet er kleiner in lijkt, ook ideaal voor girls met schoenmaat 40 of groter dus. Deze leukerds bestaan in véle verschillende kleuren en materialen. De Superga Linea up and down is een model met extra hoge zool en wordt zeer populair. Vooral de witte Superga is zowel in het hoge als lage model een topseller. Als je wat meer wilt opvallen zijn deze musthaves in het zilver of goud een absolute aanrader voor the perfect outfit. 

Superga kan je makkelijk online bestellen en online vindt je ook de verschillende verkooppunten. Sinds kort is er een Superga store in Antwerpen (Nieuwe Gaanderij, tussen Huidevettersstraat en Korte Gasthuisstraat) waar je veel keuze hebt. Zeker een kijkje nemen, dus!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.