fbpx

D.I.Y. Marble sieradendoosjes

 

Deze DIY is dé oplossing voor het opmaken van oude restjes nagellak en het opleuken van saaie doosjes. Warning: als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen!

Het leuke aan nagellak is dat het niet mengt met water waardoor je het kunt gebruiken om saaie dingen (of het nou van karton, glas of hout is) een coole marmer-look te geven.

benodigdheden
  • 3 kleuren nagellak
  • Kartonnen doosjes (bijvoorbeeld van HEMA, 3 voor €2,50)
  • Plastic bakje (het liefst een die je daarna weg kunt gooien)
  • Prikkers
  • Nagellak remover om je handen schoon te maken

1. Vul het plastic bakje met een laagje water (een paar centimeter is genoeg). Leg de doosjes, nagellak en prikkers klaar want je moet vanaf nu snel te werk gaan.

Marble_doosje12. Druppel voorzichtig de drie kleuren nagellak in het water. Maak niet te grote druppels want die verdwijnen direct naar de bodem. Meng vervolgens de kleuren met een prikker zachtjes door elkaar.

Marble_doosje23. Dip dan snel de doosjes en deksels per kant in het water zodat de nagellak hier op blijft zitten. Je zult zien dat de nagellak na een paar keer dippen uit het water is dus maak steeds een nieuw mengsel.

Laat de doosjes als je klaar bent een uurtje drogen en ze zijn ready to use!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.