fbpx

Dagboek van een editor #3: Backstage Valentijnsdag shoot

 

In ‘Dagboek van een editor‘ wil ik jou een kijkje geven in het leven van een redacteur in de modewereld. Vandaag: een last-minute carrièreswitch.

WAAR HAAL JE IN EEN DAG EEN NIEUW MODEL VANDAAN?

“Ik lag eigenlijk nog ziek op bed toen ik een berichtje kreeg van onze beauty-editor Charlotte: het model voor de shoot die ze gepland had om tutorials te schieten was ziek. En waar haal je binnen één dag een nieuw model vandaan? Niet dus! Opgemaakt worden door make-up pro Charlotte en model staan voor mijn eigen online magazine? En speciaal voor Valentijnsdag. Ik voel me spontaan beter, want Valentijnsdag is stiekem toch een van mijn favoriete dagen van het jaar (en dan ben ik nog single). Niks commercieel-gezeur. Nog een extra dag om de liefde te vieren, die zijn er nooit genoeg. Love it.”

OP DE PLANNING: EEN REEKS BEAUTY TUTORIALS

“Dus kroop ik de ochtend erna vroeg onder de wol uit voor een mini-carrièreswitch. De shoot vond in een studio in Almere plaats en we zouden een reeks nieuwe beauty tutorials gaan schieten: een paar haar en een paar make-up how-to’s. Om jullie hopelijk weer te inspireren! Op de planning: romantisch haar, grappige hartjesvlechten en opvallende lippen (om te zoenen ;)). Een middag vol beauty dus. En hoewel een carrière als model er toch niet helemaal in zit, hadden we wel een hele leuke dag met nieuwe artikelen voor de site. Op de tutorials moeten jullie nog even wachten, maar ik kan jullie wel alvast een kijkje backstage geven!”

Volg je ons al op YouTube? We zullen regelmatig leuke filmpjes plaatsen! 

XOXO

Carlijn

Lees ook deel 1 en 2 van Dagboek van een editor. 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.