fbpx

Waarom je deze vakantie zeker een dagje naar Amsterdam moet

Parijs, Berlijn en Londen zijn allemaal leuke steden om naar toe te gaan. Ons eigen hoofdstadje Amsterdam is echter ook superleuk om een dagje naar toe te gaan in de vakantie! Lees hier waarom.

  1. Amsterdam klinkt misschien saaier omdat het je eigen stad is, maar het zal je verbazen dat je Amsterdam helemaal niet goed kent als je er niet woont. Je weet de weg niet, weet niet waar de leuke straatjes zijn en je hebt geen idee hoe groot het is. Toerist in eigen land!
  2. In Amsterdam kan je veel dingen bezoeken, zoals Madame Tussauds, maar je kan er ook ontzettend leuk shoppen! In Amsterdam zitten winkeltjes die niet in andere steden zitten en dat maakt het erg bijzonder!
  3. Als je écht iets wil bezoeken in Amsterdam raad ik het Anne Frank huis aan. Het is zo indrukwekkend om te zien wat zij heeft meegemaakt en om in haar huis rond te lopen. Het is onwerkelijk en maakt zeker weten een diepe indruk op je.
  4. Wat ontzettend leuk is om te doen in Amsterdam is een boottocht door de grachten. Meestal vaar je dan één uur lang rond door de grachten van Amsterdam en zie je allemaal mooie panden, leuke restaurantjes, schattige winkeltjes en vooral veel mensen!
  5. Wil je niet te veel lopen? Pak dan lekker een terrasje en kijk naar de mensen die langslopen. Je vermaakt je wel!

Welke stad in Nederland vind jij nog meer leuk?

P.S Amsterdam is wel altijd heel erg druk, dus als je daar écht niet van houdt is Amsterdam geen aanrader.

Lees ook:

4x ontbijten in Amsterdam
4x vintagewinkels in Amsterdam

Bron foto: Piotr Chrobot on Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.