fbpx

Date-tips van Barbara & Stijn uit Rokjesdag

 

Actrices Barbara Sloesen en Stijn Fransen zijn in de nieuwe film Rokjesdag misschien niet zo succesvol op het gebied van daten, maar ze delen graag hun eigen tips met jou!

Hoe zijn jullie eigenlijk in flirten en daten? 

Barbara: “Ik ben daar volgens mij altijd een beetje blind in geweest. Ik kwam er eigenlijk pas heel laat achter dat ik eigenlijk nooit op date ging. Toen wilde ik dat perse wel doen en toen heb ik mezelf gedwongen om een Tinderdate te doen. Ik dacht: ik moet dat gewoon een keer meemaken. Het was echt een drama. Toen ik hem zag staan dacht ik nee… Niet dat hij lelijk was, maar ik had meteen een gevoel dat het saai ging worden. En dan ben ik niet goed in weggaan, dus ik heb daar vier uur lang gezeten…”

Stijn: “Ik zet wel snel de eerst stap denk ik, maar na de eerste stap is hij aan de beurt. Ik sms wel snel naar iemand ‘hey, zullen we ergens een drankje doen?’. Als hij mij echt interessant vindt, dan mag hij nu iets laten horen. En als ik iemand echt heel erg leuk vind, dan vind ik het heel moeilijk om de eerste stap te zetten.”

Beste versiertruc?

Barbara: “Ik vind het leuk om op de humortour te gaan. Als dat klikt dan kom je denk ik wel verder. En ik weet niet of het een truc is, maar ik probeer altijd one of the guys te zijn. Dan denken ze eerst: oh wat relaxt en wat een stoere chick en dan sla ik mijn slag.”

Stijn: “Vooral mezelf in de picture spelen. Met de jongens praten en gewoon meedoen. Of als ik denk: oh hij heeft wel een knappe kop. Dat je dan eerst een keer kijkt en dan daarna nog een keer iets langer. Als hij dan kijkt, dan moet jij wegkijken. Het spelletje dat iedereen eigenlijk speelt.”

Beste tip voor de single ladies?

Barbara: “Wij vrouwen kunnen zo moeilijk doen. Dat je gaat denken: oh wil ik dit nou wel? Uiteindelijk dacht ik bij mijn vriend: wat doe ik toch moeilijk? Ik vond hem eigenlijk hartstikke leuk. Dus durf het aan jezelf toe te geven. En wees jezelf en sta open voor nieuwe ontmoetingen.”

Stijn: “Pas je vooral niet aan aan je date en blijf vooral jezelf, want daarom vinden mensen je leuk.”

Bekijk Barbara en Stijn nu in de film Rokjesdag! 

Beeld: Barbara Sloesen & Lieke van Lexmond Rokjedag
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.