fbpx

De 5 rijkste jonge celebs

 

Een inloopkast a la Blair Waldorf, een zwembad in de tuin en een Mini Cooper voor de deur. Voor ons is het onbetaalbaar, maar deze vijf jonge celebs hebben het allang…en nog veel meer dan dat.

  1. In 2008 werd hij ontdekt via YouTube en inmiddels is hij uitgegroeid tot een wereldster. De rijkste jonge wereldster zelfs, want Justin Bieber heeft inmiddels 200 miljoen dollar om te besteden en dat wordt alleen maar meer.
  2. De 25-jarige Taylor Swift is haar exen vast dankbaar want haar liedjes over hen hebben de zangeres maar liefst 180 miljoen dollar opgeleverd. Haar laatste album 1989 werd in de eerste week al 1,3 miljoen keer verkocht(!). Daar kun je een hoop Chanel tassen van kopen..
  3. De derde plaats is voor rebel Miley Cyrus. Ze groeide met succes uit van Disneysterretje tot serieuze zangeres en dat heeft haar al 165 miljoen dollar opgeleverd. Misschien moeten wij ook maar eens leren twerken.
  4. Hij tovert nu niet meer, maar als er een spreuk bestond om een dag met Daniel Radcliffe te ruilen deden we dat zeker. De 25-jarige acteur 150 miljoen dollar op de bank staan. Dat had het kleine jongetje met het bloempotkapsel vast nooit verwacht toen hij in 2000 tekende voor de rol van Harry Potter.
  5. Ze werd bekend als Bella in Twilight en mocht zich jarenlang vriendin van Robert Pattinson noemen. Maar ook over haar bankrekening heeft actrice Kristin Stewart niets te klagen, daar staat namelijk zo’n 70 miljoen dollar op.

Wat zou jij doen als je zoveel geld had?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.