fbpx

Wat je nog niet wist over de audities van Shadowhunters

 
Wij zijn ech
t fan van de nieuwe serie Shadowhunters. Het is spannend, grappig, romantisch en tja erg cliché, maar de jongens zijn leuk! Maar wist jij dit al over de audities van de acteurs?

  1. Matthew Daddario speelt nu Alec in de serie, maar eigenlijk deed hij auditie voor de rol van Jace. De schrijfster van The Mortal Instruments, Cassandra Clare, vond hem de perfecte Alec. Zijn wij het helemaal mee eens.
  2. Maar wist jij dat Matthew auditie had gedaan voor de film The Mortal Instruments? En dan voor de rol van Alec. Hij wilde wel heel graag iemand uit het boek spelen ;-).
  3. Harry Shum Jr. heeft ook eerst auditie gedaan voor de film. Maar wel voor de rol van Magnus Bane, die hij nu speelt in de serie.
  4. Jade Hassoune heeft auditie gedaan voor de rol van Alaric, maar speelt nu Meliorn. Een vriend hielp hem met de auditie tape en het stelde volgens hem niet veel voor. Maar wij zijn blij dat hij een kleine rol heeft in Shadowhunters.
  5. Emily Davenport deed auditie voor de rol van Clary Fray. Fans kwamen erachter toen haar auditie tape werd gelekt. Maar de rol ging naar badass chick Katherine McNamara.

Ben jij ook fan van de serie?

Foto: Instagram Shadowhunters
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.