fbpx

De echte reden waarom Nina stopt met TVD

We beginnen een heel klein beetje aan het idee te wennen dat Nina Dobrev stopt met The Vampire Diaries. Maar wat is nu de echte reden waarom Nina stopt met de show?

Verschillende geruchten gingen rond dat het misschien zou zijn omdat ze het te moeilijk vindt om dagelijks met haar ex Ian Sommerhalder (Damon) te werken. Die nu in het huwelijksbootje is gestapt met Nikki Reed.

Toch blijkt dit niet waar te zijn, in een interview met E-news reageert Nina op de geruchten: “We zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan, en toen ik hoorde dat Ian ging trouwen, was ik superblij voor hem. Ik hou nog steeds van hem en de drama is in de media, niet tussen ons.” Nina was simpelweg toe aan iets nieuws.

Ook vertelt ze in een recent interview met SELF Magazine, vertelt Nina hoe het is om de laatste scenes te filmen voor de show. “Ik vind het belangrijk dat mijn laatste scenes ‘epic’ en ‘powerful’ worden”, vertelt ze. Ook heeft ze het gevoel dat ze een heel ander persoon is geworden door de show. “Ik ben zo erg gegroeid, het is zo’n groot deel van mijn leven geworden. En ik wil dat het einde ook mooi zal zijn.” Totaal zat Nina zes jaar in The Vampire Diaries.

“Ik ben klaar om afscheid te nemen van de cast en crew die mijn familie zijn geworden.” Nina denkt dat dit een goede stap zal zijn: “Maar toch zal het raar zijn om niet meer met mijn tweede familie samen te zijn.” Wij denken dat verandering goed zal zijn, ook al zullen we Nina natuurlijk wel erg missen.

Ga jij Nina missen in The Vampire Diaries? 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.