fbpx

De look van Demi Lovato

 
We absolutely love Demi Lovato. Deze prachtige, sterke vrouw inspireert ons niet alleen met haar love yourself quotes en muziek, maar ook met haar geweldige stijl. Ze heeft heel wat stijlen uitgeprobeerd, maar dit is tegenwoordig haar signature look.

LOOK

Demi omarmt haar curves tegenwoordig en dit laat ze zien in haar looks: het accent ligt meestal op haar taille. Dit doet ze vaak door te kiezen voor een riempje. Haar favoriete kleur schoenen is zwart. Het liefste met een hak tussen de tien en twaalf centimeter. Black and white zijn haar favoriete kleuren als het om outfits gaat. Demi is gek op leer en geeft bijna altijd een stoere twist aan haar outfit door het gebruik van studs en statement kettingen.

Kapsel

Een stoer kapsel (denk maar aan haar sidecut) met verschillende kleuren is typisch Demi.

Make-up

Wat betreft haar lippen houdt ze het rustig. Subtiele kleuren zoals peach en lichtroze zijn haar favorieten. Soms verrast ze ons op de rode loper met knalrode lippen. Dit alles maakt ze af met een mooie smokey eye.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.