fbpx

De look van Taylor Swift

2014 was hét jaar voor Taylor. Haar nieuwe album 1989 kwam uit, ze werd Billboard woman of the year en haar aankomende concert in het Ziggo Dome was uitverkocht in minder dan een uur. We love Taylor! Daarom, speciaal voor jou, drie manieren om de stijl van deze zangeres te stelen.

Het kapsel

Taylor had tot voor kort altijd lang haar, maar heeft het onlangs kort geknipt. Dus wil je een keer iets anders, en iets totaal nieuws? Ga voor die bob! Vooral zoals Taylor: achter kort en voor wat langer. Hij loopt dus scheef af. En als je het helemaal compleet wilt maken, draag je haar dan in een scheve scheiding zodat je een grote, scheve lok krijgt.

De lipstick

“Cherry lips, crystal skies, I could show you incredible things,” ze zingt het al in haar song Blank Space. De rode lippen, maar dan wel in de juiste kleur rood. Dragon girl van NARLS is haar favoriet, maar je kan ook gaan voor de iets donkerdere tint zoals nummer één van de Kate Moss collection by Rimmel.

De outfit

Sinds haar nieuwe album is gereleased, is haar kledingstijl veranderd. The eighties inspireren haar. Croptops en glitter, lekker gedurfd! Combineer croptops met bijpassende taillerokjes. Shirtjes met motieven zijn ook geliefd bij de zangeres, bijvoorbeeld hartjes.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.