fbpx

Zo aap je de looks van Beyoncé na

 

Beyoncé heeft uit het niks haar nieuwste single Formation gereleased en wat zien we veel prachtige looks voorbij komen! Hierbij 6 absolute toppers en hoe je geïnspireerd door haar clip beeldschoon op school kan verschijnen.

Screen Shot 2016-02-10 at 19.46.58Look 1 – Auto

Ga voor een mooie huid door je favoriete concealer en foundation te gebruiken. Skip de bronzer en ga voor een subtielere contour in een matte, donkere tint. Breng een met een huidskleurig potlood een lijntje aan op je waterlijn om je ogen te openen en kies je meest naturelle lipstick. Krul je haren steek het op. Zo krijg je deze look op een gemakkelijke manier.

Screen Shot 2016-02-10 at 19.52.07Look 2 – High Tea

Met een flawless skin, mogen je wenkbrauwen nu wel aangezet worden. Ga voor een eyegloss op je ogen, een beetje mascara en een donkerbruine, matte lipstick. Maak in je haar een hoge staart en draai die in een knot. Vermijd de haarnetjes in het echte leven als je geen trendsetter bent of hier niet mee kan werken.

Screen Shot 2016-02-10 at 19.49.09Look 3 – De squad

Ben je wat handiger met je haar en wat minder met je makeup? Ga dan voor deze look! Vlecht je haar in veel verschillende vlechten en bind deze als een tulband rondom je hoofd. Houd je make-up simpel met mooie highlights en glanzende lippen.

Screen Shot 2016-02-10 at 19.58.31Look 4 – braids

Deze is voor alle badgirls en rebels! Kies je favoriete donkere lipstick, gebruik een beetje mascara en vlecht je haar in 2 lange vlechten. Als je voor het vlechten een beetje wax of olie over je handen verdeelt kan je je vlecht makkelijker met minder pluizen vlechten. Simpel maar effectief!

Screen Shot 2016-02-10 at 19.56.00Look 5 – Girlsroom

Een van mijn favoriete looks is deze. Kies een donkere, bijna grauwe lipstick en houd de rest simpel met een beetje mascara. Pak je haar bij elkaar in een lage staart en zet het vast met een elastiekje… Klaar! Wil je wat meer volume in je staart? Wafel je haar voor je een staart maakt met een wafeltang of door met vlechtjes in te slapen.

Screen Shot 2016-02-10 at 19.52.31Look 6 – Auto

B gaat all out voor deze look! Ellenlange vlechten in een zijscheiding met glanzende, roze oogschaduw! Misschien een beetje te heftig voor in het dagelijkse leven, maar als je alles iets zachter houdt is het goed te doen! Laat je haar in dat geval gewoon los in de schuine scheiding, kies voor mascara in plaats van de eyeliner en bijvoorbeeld een zachtere kleur roze op je ogen. Op die manier hint je toch naar the Queen, zonder gelijk een girlsquad nodig te hebben.

Bekijk de hele clip hier:

Succes en laat je inspireren door Queen B! 

Beeld: Beyoncé Formation videoclip
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.