fbpx

4x Modeopleidingen

 
Je hebt een échte passie voor mode en wil er graag je beroep van maken. Dan is de juiste opleiding op de juiste school het antwoord. Hier vier modeopleidingen voor fashion lovers:

  1. Amsterdam Fashion Institute heeft een vier jaar durende opleiding. Je kan er kiezen uit Fashion & Design, Fashion & Management en Fashion & Branding. Wel een zwaardere opleiding en voor doorzetters!
  2. Voor wie een absolute challenge wil aangaan en zichzelf kan pushen tot het uiterste… Dé Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen is één van de bekendste modeopleidingen ter wereld en heeft een hele goede naam. De slaagkansen zijn laag, vandaar ‘a real challenge’. Nog leuk om te weten: jaarlijks showen de studenten hun creaties op de catwalk aan het grote publiek (inclusief binnen- en buitenlandse pers).
  3. HKU biedt een modeopleiding ‘Design‘ in Utrecht van vier jaar. Het is een allround opleiding waarin je alle aspecten van de fashion scene meekrijgt. Zeker interessant om eens een kijkje te nemen op hun website!
  4. B Academy, in Amsterdam en Eindhoven heeft een super interessante jaaropleiding Mode-en Mediastyling. Je wordt er helemaal klaargestoomd om als professioneel styliste te werk te gaan. Ideaal voor girls die snel aan de slag willen.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.